TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI

TÜRKIYE EKONOMI SURASI

Türkiye Ekonomi Surasi, Cumhurbaskani, Basbakan ve ekonomiyle ilgili görev yapan bakanlarin katilimi ile 07.02.2016 Sali günü TOBB Konferans Salonunda gerçeklestirildi.

TOBB bünyesindeki 17 sektör meclisi yani sira OSB’lerin temsilcisi ve 7 bölgenin  temsilcileri dahil olmak üzere 30’a yakin konusmaci, bölgesel ve sektörel sorunlari dile getirdi.

TOBB Ekonomi Zirvesi'nde konusan Cumhurbaskani Erdogan, bugün yeni bir seferberlik baslattiklarini söyledi. Erdogan'in konusmasinin satirbaslari söyle:

"Is dünyamiz 15 Temmuz darbe girisimi sirasinda takindigi durusla takdiri haketmistir. FETÖ'nün is dünyasindan da temizlenmesi hassasiyetini milletim adina sizden istiyorum.

Türkiye ne zaman sorunlarla karsilassa hemen ekonomiyi durdurma, üreticiyi korkutma taktikleri zuhur ediyor. Kredi derecelendirme kurumlarinin Türkiye hakkinda kararlarinin altinda yatan sebep, 'biz Türkiye'yi nasil ürkütürüz'. Istedikleri neticeyi alamadilar, alamayacaklar.

Dünyadaki kredi derecelendirme kuruluslarinin iradesi bu toplulugun iradesi üstünde olmayacaktir. Su kredi derecelendirme kurulusu, bu kredi derecelendirme kurulusu degil bu milletin girisimcisinin kaderini siz belirleyeceksiniz.

Türkiye'nin, büyüme ve istihdam karnesi oldukça iyi. 2009 yilindaki küçülmenin sebebi biz degildik. Tüm dünyayi etkisi altina alan küresel finanas krizi bizi teyet geçmistir."

Yönetim Kurulu Baskanimiz Nurettin KARSLIOGLU katildigi Sura’ da  DTSO Yönetim Kurulu Baskani Ertan TASLI ve  Bakanimiz Faruk ÖZLÜ ile bir araya gelerek Düzce adina güzel bir birliktelik sergiledi.

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri