BATI KARADENİZ BÖLGESİ TİCARET VE SANAYİ ODALARINDAN BAKAP DEKLARASYONU

Batı Karadeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odalarından BAKAP Deklarasyonu

Batı Karadeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları istişare toplantısı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Dedeman Otelde gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Odalar Müdürü Volkan Tufan, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cenk Gediklioğlu, Düzce TB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Kastamonu TB Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli, Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Nazım Pazvant, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Deniz TO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemil Burak Gürdal katılım sağladı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’nın hazır bulunduğu istişare toplantısında bölgenin ortak sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in açılış konuşması ve sunumu ile başladı. Sunumda genel hatları ile Zonguldak ekonomisi hakkında bilgi veren Demir, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen TOBB Genel Kurulunda çeşitli komisyon ve kurullarda görev alan bölge oda başkanlarını tebrik ederek bölgedeki birlik beraberliğin önemine vurgu yaptı. Daha sonra Zonguldak TSO tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi veren Demir, Filyos projesi başta olma üzere Sera OSB, Girişim KSS, Vizyon KSS, Dönüşüm KSS, Su Ürünleri Üretim Tesisi ve Kilimli Teknoloji-Yatırım Üssü projeleri ile ilgili gelinen son noktaları paylaştı. 07-08.07.2023