DÜZCE SİZİ UNUTMAZ!

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Düzce‘ yi ziyaret etti. Ziyaret bir gün sürdü ancak etkisi uzun süre konuşulacak. Yoğun Ziyaret Programı 20.10.2019 tarihinde Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerinde Bölge Oda ve Borsaları ile yapılan istişare toplantısı ile başladı. Gece yarısı 01:00 ‘ a kadar süren toplantıda bölge ve ülke sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ertesi gün Düzce Valiliğinin ardından Düzce Belediye Başkanı Faruk ÖZLÜ’ ye taziye ziyareti yapıldı. Daha önce birlikte çalışabilme imkanı bulmuş iki başkanın görüşmesi, dost sohbeti havasında sürerken önemli tavsiye ve öneriler de paylaşıldı. 
İki yıl önce faaliyete geçen TOBB İlkokulunda öğrencilerin karşılaması görülmeye değerdi. Eğitime ve çocuklara yapılan yatırımın ne kadar kıymetli ve verimli olduğu bir kez daha kanıtlandı. 
TOBB’ un Meslek Liselerine verdiği önem çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirilen protokol ile pilot okul seçilen Mevlana Kız Meslek Lisesinde, yapılan çalışmaların görülmesi amacı ile okul ziyaret edildi. 
Düzce Üniversitesi programı Rektörlük Ziyareti, Girişimcilik ve Liderlik konusunda öğrencilerle yapılan söyleşi ve Düzce’ li iş adamları ile yapılan istişare toplantısı ile tamamlandı. TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunurken, iş adamlarının sorunlarını dinledi ve notlarını alarak çözüm noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. 
TOBB Başkanımıza Düzce ‘ye yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz. Gösterdiği samimiyet, sahiplenme ve tecrübesiyle Düzce’ nin gönlünde yer edinmiştir. (20-21.10.2019)

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri