DÜZCE TOBB ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLKOKULU

Düzce Ticaret Borsası Meclis Üyesi Yaşar ÇENGEL, Borsa Genel Sekreteri H. Fırkan KOMİT ve Muhasebe Müdürü Gülhan YILMAZ’ dan oluşan bir heyetle hem Birliğimizin desteği ile her yıl yapılan eğitim yardımlarını ulaştırmak,hem de yeni eğitim döneminde ihtiyaçları tespit etmek amacı ile TOBB İLKOKULU’ nu ziyarette bulunduk. Okul Müdürü Sezai ŞAHİN okul hakkında bilgi verirken, çok yeni olan okul binasının ihtiyaçlarının çok fazla olduğunu bu anlamda yapılacak her türlü desteğin faydalı olacağını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yapmış olduğu yeni binasında 2017-2018 Eğitim Dönemi ile birlikte hizmet vermeye başlayan okulumuza,Düzce Ticaret Borsası olarak destek vermeye devam edeceğiz. (10.09.2019)