SOSYAL GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ DÜZCE ETABI GERÇEKLEŞTİ

TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen 20 Farklı ülkeden katılımcının olduğu uluslar arası sosyal girişimcilik zirvesi 7 ağustos Çarşamba günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen etkinliğe 18 ülkeden sosyal girişimcilik konusunda çalışmaları olan gençler, Sosyal Girişimcilik Zirvesi Türkiye Koordinatörü İsmail Hilmi Adıgüzel, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem ve GGK Üyeleri, İl KGK Üyeleri ile çok sayıda davetli katılım sağladı. (07.08.2019)

Facebook'ta Paylaş