ÜYE ZİYARETLERİMİZ

14-17 Ocak 2019 tarihleri arasinda Düzce, Bolu ve Zonguldak illerinde bulunan üyelerimize ziyaretlerde bulunduk.  Marka- Patent uzmani Okan TANER ve Berke FUNDA ile birlikte  gerçeklestirilen ziyaretler sirasinda konuyla ilgili bilgilendirme yapilirken mevcut sorunlar ve çözümleri konusunda da destek  verildi. Üyelerimizi magdur eden marka ve patent tescili sirasinda yapilan yanlis uygulamalar, takibinde olusan aksakliklar tespit edildi ve çözüm önerileri sunuldu.

14.01.2019 tarihinde ilk ziyaretimizi MEKSA Agaç ve Agaç Ürünleri San. Dis Ticaret Ltd. Sti. ‘sin sahibi Serafettin MENEKSE ile gerçeklestirdik. Uzun süredir agaç ihracati ile ugrasan üyemizin ürettigi dekoratif ürünler çok zevkli ve basariliydi. Firmanin markalasma konusunda tescil sürecinde oldugu bilgisini aldik. Uzmanlarimiz tespit ettikleri eksikliklerle ilgili bilgilendirdi ve önerilerde bulundu.

Çilimli Tarim Kredi Kooperatifinde bizi Kooperatif Müdürü Adem UYSAL karsiladi. Konu ile ilgili sohbetin ardindan, kurumun üretimini destekledigi ve satisini yaptigi ürünler konusunda bilgi aldik.

Karin Gida San. ve Tic. A.S. ‘nin Genel Müdürü Mehmet ALUÇ, sektörün ve ihracatçinin problemlerinden bahsederken, firmalarinin marka tescillerini aldiklarini ifade etti. Ancak mevcut ekonomik yapinin öncelikli problemleri oldugunun altini çizdi.

16.01.2019 tarihinde ilk olarak Funny Pazarlama Gida San. ve Tic. A.S.’ yi ziyaret ettik. Bizi firma yetkilisi Tülay ASLAN ve Ersin ENGIN karsiladi.  Ulusal BIM firmalari için ürün hazirlayan güçlü firma marka konusunda da oldukça bilinçli. Diger firmalara da üretim yapan sirket kendi markasini da üretmeyi planliyor. 

Borsamizin çok kiymetli üyesi Sükran Öney- Nefis Süt Ürünleri’nin sahipleri Sükran ÖNEY SENKARDESLER ve esi Sedat SENKARDESLER bize essiz bir misafirperverlik örnegi gösterdiler. Meshur nefis süt yogurtlarindan ikram eden çiftimize Düzce ilinde yapmis olduklari bagis ve hizmetlerden ötürü tesekkür ettik. Markalarinin tescili ve takibi konusunda bilgilendirme yaptik.

Kaynasli’ da bulunan üyemiz Elifçe Süt Ürünleri Sahibi Ahmet Özer Topçu isletmesi hakkinda bize bilgi verdi. Kaliteli süt ürünleri üretmeye çalisan butik bir isletme olduklarini ifade eden Ahmet Bey bu, kalite konusunda taviz vermedigi için, güncel ekonomik sartlar içinde problemler yasadigini dile getirdi. Ürünlerini tatma imkani buldugumuz elifçe markasinin daha da iyi yerlere gelecegine inancimiz tam.

Köroglu Ltd. Sti. Bolu ‘da et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren güçlü bir firma. Sahibi Mustafa KOBAN uzun yillardir bu isi yaptiklarini, yatirimlarini da bu yönde devam ettiklerini dile getirdi. Markasinin tescilinde uzmanlarimizdan destek talep eden Mustafa Bey, tescil basvurusunu da yapti.

   Düzce ve Bolu ‘da bayiliklerini bulunan Gürkanlar Kuruyemis’ in  sahibi Fahrettin GÜRKAN Bey kredi ve tesvikler konusunda sikayetlerini dile getirdi. Gelismeye açik bölgeler içi verilen tesvik ve desteklerin bu günün sartlarinda tüm bölgeler için geçerli olmasi gerektigini ifade etti.  

Bolu Birlik Muhasebe biriminden Adil ve Ömer bey isletme hakkinda bilgi verdi. Markalari konusunda yapilan incelemenin ardindan kendilerine öneri ve tavsiyelerimizi sunduk.

17.01.2019 tarihinde ilk ziyaretimizde, findik sektörünün önemli isimlerinden Coskuner Findik Ltd. Sti. sahibi Necati COSKUNER ‘ marka tescili konusunda hazirliklari oldugunu, bu konuda uzmanlarimizdan destek almak istediklerini belirttiler. Tescil konusunda gerekli basvurular yapildi.

Genel Merkezi Istanbul’ da bulunan Nuteks  firmasinin yetkilisi Korhan AKGÜN, marka ve takibinin de merkezce takip edildigini belirtti. Yapilan incelemede birçok marka tescili bulunan firmanin, ihracat konusunda basarisi zaten bilinen bir gerçek.

Son olarak Akçakoca ‘ da bulunan üyemiz Hazel Findigin Sahibi Mehmet COSAR ile görüstük. Entegre ürünlerinin gelistirilmesi adina yatirimlarda bulunacagini ifade eden Mehmet Bey, bu süreçte marka konusunda destek talebinde bulunacagini belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri