URGE - İHTİYAÇ ANALİZLERİ TOPLANTISI

“Düzce Findigi Dünyaya Açiliyor” adli UR-GE Projemizin çalismalarina basladik. Projenin ilk asamasi olan ihtiyaç analizi faaliyetleri konusunda katilimci üyeleri bilgilendirmek amaci ile düzenlenen toplantiya DTB Yönetim Kurulu Baskani Nurettin KARSLIOGLU,  MARKA Düzce Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Ibrahim PEHLIVAN,  danisman firma yetkilisi Gökhan EROL ve Gaziantep Sanayi Odasi Ticaret Müdürü Sermest ÇAPAN’ da katildi.

UR-GE Destekleri konusunda çok sayida iyi uygulama örnegi bulunan Gaziantep Sanayi Odasinin projelerini yürüten ÇAPAN,  katilimcilara isleyis hakkinda bilgiler verirken,  proje hakkindaki sorularini da yanitladi. Uygulama örnekleri katilimcilarin kafalarinda olusan birçok soru isaretinin giderilmesinde büyük katki sagladi.   

Toplanti da söz alan Ibrahim PEHLIVAN, ihtiyaç analizi sirasinda findikta katma degerli ürünlerin üretilmesi konusuna dikkat çekerken,  Ajans tarafindan yürütülen projeler sirasinda edindigi bilgileri de paylasarak projeye destek verdi.

Ay sonunda saha çalismalarina baslayacak olan Gökhan EROL, analiz sonunda olusan plan çerçevesinde projeye devam edilecegini, Düzce Ticaret Borsasi ve katilimci firmalarin gayretli çalismalari ile basarili sonuçlarin elde edilecegine inandigini belirtti. ( 19.07.2017)

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri