PROJEYE DESTEK

 

MARKA, Tübitak ve Düzce Teknopark’in ortaklasa yürüttügü “Findikta Kümelenme Temelli Degisim Yönetimi” projesi kapsaminda Düzce Ticaret Borsasi Ziyaret edildi. MARKA temsilcisi Ibrahim PEHLIVAN ve Esra ARAS’in misafir edildigi görüsmede Genel Sekreter H. Firkan KOMIT, Tescil Sefi Hasan ERES ve Tescil Memuru Ferhat ÖZCANIM sorulara yanit verdi.

Ibrahim PEHLIVAN bölgemiz için hayati önem arz eden findik sektörünün tüm paydaslarinin yer aldigi bir proje hazirligi içinde olduklarini, Düzce Ticaret Borsasinin bu anlamda lokomotif bir kurum olarak görüstükleri ilk paydas oldugunu dile getirdi. Projenin devaminda üretici, tüccar ve sanayicilerle de görüsmeler yaparak bu sektörün gelismesi anlaminda üretilebilecek projelere ve çalismalara zemin olusturmayi amaçladiklarini söyledi. Findigin genel problemlerini konu alan görüsmede, Borsa yetkilileri bu anlamda verilebilecek her türlü destege hazir olduklarini ifade ettiler.

“Albedo” firmasinin yetkilisi Ercan SAK ile de görüsen MARKA temsilcileri entegre tesislerin sorun ve önerileri hakkinda da bilgi almis oldular.

 

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri