ÜYE ZİYARETLERİ

09.12.2016 Cuma Günü Meclis Baskan Yardimcisi Bilal MUTLU, Genel Sekreter H. Firkan KOMIT, Tescil Sefi Hasan ERES ve Akreditasyon Sorumlusu Büsra DUMAN’dan olusan ekip Cumayeri Ilçesinde bulunan üyeleri, Düzce Ticaret Borsasini temsilen ziyaret etti.

Kahraman Findik yetkilisi Saban KAHRAMAN,  müstahsilin BAGKUR borçlarindan dolayi tüccarin yasadigi magduriyeti dile getirerek, konunun yetkililere iletilmesi hususunda Borsadan talepte bulundu.

Yilmaz Findik Tarim Ürünleri Ltd. Sti.  sahibi Yilmaz USTA ziyaret konusunda duydugu memnuniyeti belirterek, “Külleme Çalistayi”nin kendisine önemli  katkilar  sagladigini, bu tür çalismalara devam edilmesi konusundaki görüsünü dile getirdi.

Ilimizin entegre tesislerinden birine sahip olan Ibrahim ve Hüseyin PAK’la ulusal ve uluslar arasi fuarlar hakkinda sohbet edildi. Fuarlarin önemli oldugu ve bu konuda Borsa’dan destek beklediklerini söylediler.

Geçer Findik’ta Bekir GEÇER, Ak Findik ‘ta Cevat AK, Gökçeler Findik’ta Mehmet KÜKMEN, Kardesler  Findik’ta Orhan KARDES, Kocayildiz Findik’ta Eren KOCAYILDIZ ve Cumayeri Findik’ta Soydan TOPAL ile Fahri ÇAKIR Ile  findik ve Borsa üzerine sohbetler edildi.

 

Facebook'ta Paylaş