TAZİYE ZİYARETİ

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk ÖZLÜ, Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim SÖZBİR, Bolu AİBÜ Rektörü Mustafa Ali ŞARLI, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı. Erdoğan BIYIK, Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju ACAR, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker ATEŞ, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Cengiz TUNCER, Düzce TSO Eski Başkanı Tuncay ŞAHİN, TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Hasan ERBAY ve beraberlerinde ki heyetle birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin KARSLIOĞLU’ na taziye ziyaretinde bulundular.
Yapılan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve edilen Duaların ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı HİSARCIKOLIOĞLU ve taziyeye gelenler Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin KARSLIOĞLU ve ailesine başsağlığı diledi.