MARMARİS TİCARET ODASI' NA KIYASLAMA ZİYARETİ

TOBB Akreditasyon Belgesi yenileme sürecinde olan Borsamız, Genel Sekreter Havva Fırkan KOMİT, Tescil Müdürü Hasan ERES ve Akreditasyon Sorumlusu Büşra DUMAN’ dan oluşan bir heyetle Marmaris Ticaret Odasına kıyaslama ziyareti gerçekleştirdi. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Sayın S. Mutlu AYHAN’ a Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin KARSLIOĞLU ve Borsa Meclisinin selamlarını ileten H. Fırkan KOMİT, daha sonra kendilerine Marmaris Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Özgür DERVİŞ, Ömer ERDEN ve Genel Sekreter Taşkın BAYKARA’ nın da katıldığı bir törenle şilt takdim etti.  Daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet ERĞÜCÜ, Kalite Yönetimi Temsilcisi İlker GÖKAY  ve Akreditasyon Sorumlusu Eylem Miray APAK’ la birlikte gün boyu  süren bir toplantı yapıldı.  Marmaris Ticaret Odası tarafından hayata geçirilen iyi uygulamalar ve projeler incelendi. Kalite Yönetim Sistemi ve personel yönetimi konusunda kıyaslama yapılırken ilgili dokümanlar incelenmek üzere talep edildi. Çalışmalar sonrasında Marmaris Ticaret Odası projesi olan Marmaris Bal Evi ziyaret edilerek proje ve faaliyetlerinden ötürü Marmaris Ticaret Odası tebrik edildi. (25.07.2019)