Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı

TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odasi’nin ev sahipliginde 22.09.2018 tarihinde düzenlenen Dogu Marmara ve Bati Karadeniz Bölge illeri Oda/Borsa Baskanlari Istisare Toplantisina katildi.​

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasi’nda TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun katilimiyla gerçeklestirilen toplantiya; Bolu TSO Baskani Türker Ates, Meclis Baskani Halit Ergül, Bartin TSO Baskani Halil Balik, Düzce TSO Baskani Tuncay Sahin, Düzce Ticaret Borsasi Baskani Nurettin Karslioglu, Yalova TSO Baskani Tahsin Becan, Akyazi Ticaret Borsasi Baskani Ali Sener Bayraktar, Alapli TSO Baskani Recep Ocak, Akçakoca TSO Baskani Mehmet Nazim Pazvant, Çaycuma TSO Baskani Zekai Kamitoglu, Devrek TSO Baskani Haldun Hacikulaoglu, Gerede TSO Baskani Ersin Kaska, Kdz.Eregli TSO Baskani Arslan Keles, Safranbolu TSO Baskani Ali Sami Acar, Bolu TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadin ve Genç Girisimciler Kurulu baskanlari katildi.

 

Açilis konusmasini yapan evsahibi Bolu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Türker Ates, TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu Bolu’da ve TSO’da konuk etmekten dolayi büyük memnuniyet duyduklarini ifade ederek, Hisarciklioglu’na ve toplantiya katilim gösteren tüm bölge oda baskanlarina tesekkür etti.

 

Toplantida ekonomik gelismeler ile ilgili karsilikli bilgi ve görüs alisverisinde bulunuldu, ayrica TOBB Baskani Hisarciklioglu, Oda/Borsa baskanlarinin sorun ve taleplerini dinledi.

Facebook'ta Paylaş