HAMBURG- ALMANYA YURTDIŞI PAZARLAMA FAALİYETİ

     Hamburg- Almanya Yurtdisi Pazarlama Faaliyeti

  Düzce Ticaret Borsasinin yürüttügü “Düzce Findigi Dünyaya Açiliyor” isimli UR-GR Projesi kapsaminda düzenlenen Hamburg- Almanya dis ticaret faaliyeti tamamlandi. 19-22 Mart tarihleri arasinda yapilan faaliyette önemli  kurum ve firma ziyaretleri gerçeklestirildi. Güçhan Tarim Ürünleri, Kaya Gida, Hazel Findik, Erdoganlar Findik, Nazar Findik ve Borsa temsilcilerinden olusan heyeti Hamburg Ticari Atasemiz Ugur ÖZCAN havaalaninda karsiladi. Daha sonra Ticari Ataselik’te yapilan görüsmelerde sektöre yönelik Almanya’da ki mevcut durum ve heyetin beklentileri konusunda görüsmeler yapildi.

 Programin ikinci gününde Hamburg’ un önemli üç ihracatçi firmasi ile görüsmeler yapildi. Ögleden sonra Hamburg Baskonsolosumuz Yonca SUNEL makaminda ziyaret edildi.

  21 Mart Çarsamba Günü saat 11’ de Waren – Verein  Hamburg Ticaret Borsasinin kabul ettigi heyeti Borsa Genel Sekreteri Dr. Helena MELNIKOV ve Borsa Kuru Gida Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Baskani Christop RUMOP karsiladi. Önce Hamburg Borsasi ve isleyisi hakkinda bilgi veren RUMOP, Türk findik Ihracatçilarinin Almanya için vazgeçilmez partnerler oldugunu, ticaretin gelismesi anlaminda her türlü destegi verdiklerini belirtti. Kasim 2018’ de yapilacak konu ile ilgili uluslararasi toplantiya Düzce Ticaret Borsasi ve üyelerini davet etti. 19-23.03.2018

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri