MARKA 11. KALKINMA PLANI DÜZCE KADINLAR VE GENÇLER ÇALIŞMA TOPLANTISI

On Birinci Kalkinma Plani hazirliklari kapsaminda, yerel paydaslarin, kadinlarin, gençlerin ve dogrudan vatandaslarin kalkinma plani sürecine dahil olmasi hedeflendigi,  bu kapsamda toplumun tüm kesimlerinin plandan beklentileri ile katkilarini almak ve plana yansitmak amaciyla genis katilimli Özel Ihtisas Komisyonlari ve istisare toplantilari ile baslatilmistir.

Bu kapsamda 13.Subat 2018 Sali günü saat: 12:30’ da Düzce Pelemir Otelde gerçeklestirilen “11. Kalkinma Plani Düzce Kadinlar ve Gençler Çalisma Grup Toplantisina” görüs ve önerilerini bildirmek üzere Genel Sekreter Havva Firkan KOMIT katilmistir.  

Dogu Marmara Kalkinma Ajansi yetkililerinin modoretörlük yaptigi toplantiya Ak Parti Il Yönetim Kurulu, Düzce Ticaret Ve Sanayi Odasi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügü,  Düzce Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü, Denizati Kadin Dernegi, Kent Konseyi Kadin Meclisi’ni temsil eden hanimlar görüs ve önerileri ile katkida bulundular.

Kadinin ülke kalkinmasina,  is hayatina ve sosyal hayata katilimini desteleyecek görüs ve öneriler MARKA yetkililerince kalkinma planinda degerlendirilmek üzere kayit altina alindi. Borsamiz’ da bu sürece katilimlari ile katki sagladi. 

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri