DÜZCE TİCARET BORSASI AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI.

Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artirilmasi ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyilestirilmesi amaciyla baslatilan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginde (TOBB) gerçeklestirildi.
TOBB Baskan Rifat HISARCIKLIOGLU ve Gümrük ve Ticaret Bakani Bülent Tüfenkci’nin konusmalariyla baslayan tören sertifikalarin dagitilmasi ile devam etti.1995 yilinda kurulan Düzce Ticaret Borsasi aldigi sertifika ile 5 yildizli bir borsa oldugunu tescillemis oldu.

12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konusan TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Türkiye’nin en büyük zenginliginin girisimci tüccar ve sanayiciler oldugunun altini çizerken, yapilan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nin daha, 5 yildiz kapsamina girmeye hak kazandigini söyledi.​

Ayica 54 Oda ve Borsanin akreditasyonunu yenilendigini belirten Hisarciklioglu”1 adet Odamiz da akreditasyon seviyesini yükseltti. Esasinda onlar, kendilerini dönüstürdüler ve gelistirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdisina açiliyorlar, reel sektöre isin hakkini vererek kanaat önderi oluyorlar. Iste 5 yildizin manasi da burada gizli. Bugün 5 yildizli olan oda ve borsalarimiz, hizmet kalitesi anlaminda, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulasmis durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da, minimum ayni seviyede hizmet veriyorlar. Yani dünya standartlarinda çalistiklarini belgelemis oluyorlar” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri