UR-GE ESASLARI EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan; Oda ve Borsa personeline yönelik olarak “Urge Esaslari ve Uygulamasi” adi altinda düzenlenen egitimlerin sonuncusu 30-31 Ocak 2017 tarihlerinde yapildi. Düzce Ticaret Borsasi adina egitime DTB  ​Genel sekreteri H.Firkan KOMIT katildi.

   Bu egitimlerle amaçlanan; Oda/Borsa çalisanlarinin, Uluslararasi Rekabetçiligin Gelistirilmesinin Desteklenmesi projesi ile ilgili olarak; proje egitimi, danismanlik, basvuru süreci ve kabul sonrasi isleyisi ile proje kapanis süreçlerine, örneklerle ve sinif içi deneyim paylasimlariyla hakim olmalarini saglamak. 

   Egitimlerde katilimcilara; URGE tanimi ve kapsami, Isbirligi kuruluslari, destekler, proje basvurusu için gerekli bilgi ve belgeler anlatilmis ve bazi oda/borsalarimiz tarafindan hayata geçirilen ve/veya devam eden URGE projelerinin, “Iyi Uygulama Örnegi” adi altinda egitime katilan diger Odalar ve Borsalarla paylasilmasi saglandi.

    Düzce Ticaret Borsasi olarak UR-GE projeleri hazirlayarak bu destekten üyelerimizin de faydalanabilmesi için çalismalara baslandik.

Facebook'ta Paylaş

Diğer Haberler

2018 Yılı Haberleri

2017 Yılı Haberleri

2016 Yılı Haberleri